Kroepe cottage

In hartje Salland (Overijssel) ligt het Bakhuis de Kroepe cottage van Rene en Inge van der Vegt.

Het bakhuis stamt uit 1923, en vroeger werd in het voorste gedeelte (nu de keuken) brood gebakken, de was gedaan, veevoer gekookt en er werd tijdens de zomerperiode in gewoond. Het achterste gedeelte deed dienst als varkensstal.

In 2011 is het geheel gerenoveerd en aangepast als vakantiewoning voor 2 a 4 personen. De benedenverdieping heeft een ruime keuken met alle gelegenheid om te koken, een badkamer met wasmachine en een gezellige woonkamer met een autentieke uitstraling, en een slaaphoek met slaapbank voor 2 personen. Via een vaste trap in de woonkamer kom je boven in de slaapkamer die plaats biedt aan 2 personen. U kunt ook gratis gebruik maken van onze Wifi aansluiting.

Het Bakhuis heeft een eigen oprit, en een tuintje met zitgelegenheid.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om paardenstallen te huren, zodat u met uw paard op vakantie kunt. De ligging biedt alle mogelijkheden voor de liefhebbers van buitenritten, wil men liever binnen rijden dan is er een manege op 1500 m afstand, waar men ook een paard en huifkar kan huren.

Kroepe cottage is landelijk gelegen in de bosrijke omgeving van Salland, op steenworpafstand van Raalte, Nijverdal, Zwolle en Deventer. Het natuurgebied ‘het Boetererveld’ is op loopafstand.

Vakantiehuis Kroepe Cottage, is een gezellige accommodatie met autentieke details, gelegen in de bosrijke omgeving van Marienheem.

Kroepe Cotage biedt voor ieder wat wils: gelegenheid om te ontspannen, te wandelen, fietsen,paardrijden etc.

Kroepe Cottage Flyer

Voor fiets/wandelroutes of bezienswaardigheden klik dan hier Sallandnatuurlijkgastvrij.nl

Bezettings kalender